Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС Львівської області протягом доби – з 8-ї ранку 14 травня до 8-ї ранку 15 травня було здійснено 19 виїздів. Протягом доби було ліквідувано 8 пожеж, на яких врятовано 5 будівель. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
14 травня в місті Львові на проспекті Свободи, 10 виникла пожежа в під’їзді 4-поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено двері букмекерської контори „Ягуар” – власник наразі встановлюється. Врятовано майно на суму понад 40 тисяч грн. Ймовірна причина пожежі – занесення джерела вогню ззовні сторонньою особою.
Упродовж 14 травня виникало горіння сухої трави (через необережне поводження невстановлених осіб), зокрема, в місті Соснівка – на площі 20 м кв., в селі Єлиховичі Золочівськолго району – на площі 500 м кв., у селі Орява Сколівського району – на площі 70 м кв.
Станом на 6-ту ранку 15 травня внаслідок несприятливих погодних умов (длщ, гроза) спрацювала автоматика на відключення електроенергії. Внаслідок відключення без енергопостачання залишався 1 пункт повністю та 2 частково у Мостиському районі.
Упродовж доби зареєстровано 7 ДТП, внаслідок котрих одна особа загтнула та 7 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ