Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нафтопродукти з річки Чукв’янки потрапили в Дністер

18 листопада в районі гідрологічного поста міста Самбора на річці Дністер виявлено плями нафтопродуктів – повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
 За оперативною інформацією, утворення плям на воді спричинив витік нафтопродукту в річці Чукв’янка внаслідок несанкціонованої врізки в продуктопровід ДП «Прикарпатзахідтранс», що стався та був відразу ж ліквідований 16 листопада між селом Задністря та села Чуква Самбірського району.
 Станом на 15.00 год. оперативною групою Самбірського РВ ГУ МНСУ у Львівській області та представниками Страшевицької лінійної виробничо-диспетчерської станції 1 К КП  «Прикарпатзахідтранс» в ході спільного огляду р. Дністер в районі гідрологічного поста плям нафтопродуктів не виявлено. Проте на берегах р. Чукв’янка, яка впадає в р. Дністер спостерігаються поодинокі незначні прояви мікроплівки нафтопродукту.
 Для недопущення розповсюдження нафтопродукту аварійними бригадами Страшевицької лінійно-виробничо-диспетчерської станції 1К ДП «Прикарпатзахідтранс» встановлено загороджуючі бони. Місця прояву нафтопродукту оброблено сорбентом (20 кг.).
Ситуація - під контролем. Загрози людям та навколишньому середовищу немає.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ