Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

"Нафтуся" лікує "синдром хронічної втоми"

Трускавецька "Нафтуся" має молодильні й антистресові властивості. Про це розповів 26 лютого під час засідання координаційної ради з питань туризму та екскурсійної діяльності – завідувач лабораторії експериментальної бальнеології Інституту фізіології ім. О. Богомольця Ігор Попович. Про це повідомила прес-служба Трускавецької міської ради.

Координаційну раду з питань туризму та екскурсійної діяльності створено при міській раді Трускавця з ініціативи міського голови Руслана Козира в рамках презентації проекту програми "Стратегічного розвитку міста-курорту Трускавця до 2020 року".

У своїй доповіді щодо потенційних можливостей промоції курорту Ігор Попович, зокрема, послався на останні дослідження лабораторії,Ю яку він очолює. Виявляється, мінеральна вода "Нафтуся" потрібна не тільки хворим, а й здоровим, але втомленим людям. "Справжнім бичем сьогоднішнього суспільства вважається "синдром хронічної втоми" (наукова назва – нейроендокринно-імунної дисфункції). В арсеналі засобів ліквідації втоми одне з почесних місць займають речовини рослинного і тваринного походження (мумійо, маточне молочко, прополіс, інше). "Нафтуся" практично ні в чому не поступається цим засобам, а за деякими показниками переважає їх, - сказав науковець.

Ще одна назва стану втоми – "синдром менеджера". Тому представники цієї дуже "нервової" професії можуть суттєво поправити свій стан навіть упродовж тижня (саме такий мінімальний термін потрібен "Нафтусі" для розгортання свого цілющого впливу).

Крім того, об’єктом впливу живих організмів "Нафтусі" є імунні клітини людського організму. Причому вплив на останні має не стільки активуючий, скільки регулюючий і нормалізуючий характер. І це дуже важливо, оскільки надмірна активація імунітету є настільки ж шкідлива, як і його пригніченість.

Зупинився Ігор Попович і на молодильних властивостях води "Нафтусі".

На засіданні ради обговорювалися також пропозиції щодо логотипу міста-курорту Трускавця та його реклами і пропагування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ