Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Наказ на моє звільнення з посади гендиректора ДК «Укртрансгаз» — це, мабуть, приватна власність Олексія Івченка, бо я його не бачив — Анатолій Руднік

Генеральний директор ДК «Укртрансгаз» Анатолій Руднік заперечує факт свого звільнення, — про це він повідомив сьогодні, 26 січня, під час засідання Львівського прес-клубу реформ.
«Всі говорять, що мене звільнено, але сам я наказу не звільнення ще не бачив, чув же про нього тільки від журналістів.Я хочу, щоб мені показали цей наказ, а то в мене вже склалося враження, що він є приватною власність Олексія Івченка, — прокоментував Анатолій Руднік. — Справді, я сьогодні не зовсім володію перебігом справ на підтриємстві, бо був на лікарняному. Крім цього, я зараз більше займаюся своєю передвиборною кампанією в народні депутати за списком Партії Регіонів. Я є 193-й у списку. Проте говорити, що мене звільнили чи що мою посаду взагалі скоротили, — це передчасно».
Як повідомили ж «Гал-info» у представництві НАК «Нафтогаз України» у Львівській області, Анатолій Руднік з 31 жовтня 2005 року не є генеральним директором ДК «Укртрансгаз», оскільки звільнений із займаної посади відповідним наказом голови правління НАК «Нафтогаз України» Олексія Івченка. Більше того, у дочірній компанії взагалі не існує посади гендиректора, управління підприємством здійснюється Радою директорів ДК «Укртрансгаз».
Натомість Анатолій Руднік назвав парадоксом «факт створення Ради директорів на «Укртрансгазі». Він переконаний, що в Україні нема методу управління унітарним підприємством.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ