Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наляканий Умрихін прийшов на суд з десятком чоловіків у камуфляжах

Перше судове засідання у справі директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрія Умрихіна проти «Львівської хвилі», призначене на 2 березня, не відбулося . Слухання перенесли на 24 березня. Про це повідомила «Львівська хвиля».

Сам Андрій Умрихін на суд прийшов з десятком чоловіків у камуфляжах. Вочевидь, для здійснення тиску на суд та іншу сторону. Цікаво, що серед людей у камуфляжі не було представників батальйону "Луганськ-1", в котрому служив Андрій Умрихін та котрі могли б бути свідками в цій справі.

 Адже саме бійці цього батальйону, зокрема екс-командир цього батальйону та його теперішній начальник штабу Костянтин Скліфус та молодший сержант Петро Султан розповіли про цинічні оборудки Андрія Умрихіна.  Вони, як і інформаційна агенція «Гал-інфо», виступають відповідачами у цій справі, однак «Гал-інфо»  поки що не отримало судового позову.

Додамо, що позову не отримав і Костянтин Скліфус. Більше того, у позові, який журналісти побачили у суді, сказано, що начебто позивач Андрій Умрихін не знає номер телефона Костянтина Скліфуса. Дивно, адже саме Костянтин Скліфус свого часу взяв на посаду у батальйон «Луганськ -1»Андрія Умрихін. «Ось у мене в телефоні є його номер, цікаво, чому він не вказав мій номер», - прокоментував поведінку Умрихіна Костянтин Скліфус.     

Андрій Умрихін відмовився від будь-яких коментарів. Чиновник Львівської ОДА, нагадаємо, судиться через інформацію про те, що він продав два автомобілі, які були куплені волонтерами й призначались для військових у зоні АТО.

Чиновника Львівської ОДА звинуватили у причетності до крадіжки авто, яке фонд «Допомога і турбота» передав в АТО.

Фото www.youtube.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ