Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Напередодні відбувся щорічний з'їзд осередку Пласту у Львові

Загальний Збір Пласту у Львові (зустріч дійсних дорослих членів організації) відбувся 9 жовтня у приміщенні Львівської міської ради у змішаному офлайн та онлайн форматі.

Довідка. ЗЗС – головний законодавчий орган Пласту у Львові, що скликається щорічно. На Загальному Зборі станиці присутні усі дійсні члени організації, що переглядають річний звіт діяльності, вносять зміни до статуту організації, голосують за резолюції та обирають СПР – Станичну Пластову Раду (виконавчий орган) та ССЧ Станичний Суд Честі (судовий орган) осередку.

Під час перевиборів пластуни обрали нову адміністративну команду (СПР), яка разом з керівником осередку “Пласт Львів” протягом року працюватиме над підтримкою та розвитком організації, що займається вихованням спроможної української молоді на скаутських засадах. А також - волонтерським Штабом Пласту у Львові, який з перших днів повномасштабної забезпечує необхідним військових на фронті та цивільних на постраждалих територіях.

На цей момент членами організації є понад 2500 пластунів (діти та дорослі), які долучаються до розвитку львівської громади та міста, плекаючи пластові цінності. З них наразі 87 перебуває у лавах ЗСУ під час повномасштабного російського вторгнення.

“Надзвичайно ціную згуртованість і запал нашої команди, яка вже стільки зробила і продовжує робити задля розвитку Пласту у Львові та наближення перемоги України. Попереду - ще багато роботи”, − коментує голова осередку Пласту у Львові Ярослав Булишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ