Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

«Наш край» на місцевому рівні ініціює посилення безпеки в школах

За останній час сталася серія надзвичайних випадків у школах, під час яких сотні учнів отруїлися. Ці інциденти продемонстрували повну неготовність влади всіх рівнів до швидкого реагування та попередження, - зазначили на офіційному сайті Львівської обласної організації політичної партії «Наш край» .
Фото: Гал-інфо

Останнім часом по країні прокотилася хвиля надзвичайних випадків у навчальних закладах та за їх межами – постраждали сотні школярів та працівників навчальних закладів.

«Після перших випадків отруєнь влада не вжила заходів для системного попередження подібних випадків. Координація силових органів із керівництвом шкіл та місцевою владою виявилася на низькому рівні», – зазначив голова Львівської обласної організації політичної партії «Наш край» Мирослав Хом’як.

Він додав, що «Наш край» ініціює кампанію на місцевому рівні щодо посилення безпеки у навчальних закладах.

«Ми не будемо гаяти час та чекати на «рішучі» дії влади, ми будемо посилювати безпеку знизу, не чекаючи поки докотиться зверху. В усіх місцевих радах, у тому числі в ОТГ, де є представники партії, ми ініціюємо заходи посилення безпеки. Ми перетворимо школи на території безпеки. Я впевнений, що децентралізація спроможна дати місцевій владі ресурси для посилення безпеки наших дітей», – заявив Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ