Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Наставника львівських волейбольних «кажанів» визнали кращим тренером Латвії

Головного тренера ВК «Барком-Кажани» визнали кращим тренером Латвії 2018 року. При чому для самого наставника львівських волейболістів така нагорода стала неочікуваною новиною. Про це інформує прес-служба ВК «Барком-Кажани».

« Відверто кажучи, це рішення стало для мене певною несподіванкою», -  каже Угіс Крастіньш.  Тренер знав  про вихід до так званого фіналу у голосуванні, але про нагороду не думав. «Щоби справді стати найкращим волейбольним тренером року?! Не надто у це вірив, тому навіть не поцікавився, із ким саме конкурую. А сьогодні, ось, така новина», - підсумував Угіс Крастіньш Федерації волейболу України.

Результатами своєї роботи у 2018 році тренер задоволений. Проте і працювати ще є над чим. Мовляв, знає свої прогалини і виправлятиме їх. «На мій погляд, кожен тренер має постійно вдосконалюватися і ніколи не задовольнятися тимчасовими успіхами. Ось і я не задовольняюся. Попереду – нові стимули, нові вершини», - додав Угіс Крастіньш.

Нагадаємо. Головним тренером «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш став влітку 2016 року. За цей час команда двічі стала володарем Суперкубку України з волейболу, Чемпіоном України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, а також стала учасником матчів Єврокубку. На сьогодні Угіс Крастіньш також очолює волейбольну збірну України.

Довідка: Угіс Крастіньш народився 16 травня 1970 року в Латвії.

Попередній клуб - фінський клуб «ВаЛеПа», де він працював упродовж семи років (2009-2016). За цей період клуб по два рази становився чемпіоном Фінляндії (2012, 2014), срібним (2011, 2016) та бронзовим призером чемпіонату Фінляндії (2013, 2015).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ