Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наступного тижня у Львові відкриють Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

У Львові, на вулиці Менделєєва, 8, наступного тижня відкриють Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та  молоді — повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на відділ роботи з молоддю Львівської міської ради.
Метою створення Центру є допомога сім’ям у вирішенні найрізноманітніших проблем,  надання  соціальних  послуг  сім’ям,  дітям та  молоді,  котрі  перебувають  у  складних  життєвих  обставинах  та  потребують  сторонньої  допомоги.  
За словами начальника відділу роботи з молоддю управління культури Львівської міської ради Дмитра Пушкарьова, створення Центру дасть можливість  комплексно підійти до вирішення наболілих проблем дітей, молоді та сімей у нашому місті. А також  сприяти створенню міської мережі соціальних формувань, реалізувати національні державні програми стосовно сімей, дітей та молоді.
Згідно із статистичними  даними у 2004 році у місті Львові зареєстровано 730 багатодітних  сімей,  8800 малозабезпечених сімей, 897 сімей, які  виховують неповносправних дітей і 301 неблагополучна  сім’я, яка втратила свої виховні функції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ