Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наталія Влащенко очолить ZIK як генпродюсер

Креативний продюсер та ведуча ZIKу Наталія Влащенко обійме посаду генерального продюсера телеканалу, повідомила прес-служба ZIKу.

На ZIKу Наталія є ведучою проектів «HARD з Влащенко» та «Перші другі». В новому осінньому телесезоні Влащенко дебютує в якості єдиної в Україні ведучої-жінки масштабного політичного ток-шоу (подробиці згодом).

Наталія Влащенко закінчила філологічний факультет Житомирського педуніверситету, а також факультет театрознавства Київського інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого. Донедавна була ведучою ток-шоу «Люди. Hard Talk» на телеканалі «112 Україна» (2014-2017 рр.), якому передувала робота на «Першому національному» та «1+1». Була головним редактором і видавцем журналу «Публичные люди». Співавтор книг «Діалог тварин» (2011 р.) та «У нас був секс» (2015 р.). Навесні 2017-го вийшла власна книга «Крадіжка або Біле сонце Криму», присвячена анексії півострова.

«Ми раді, що в нашій команді є людина такого калібру. Наталія – досвідчений практик і має стратегічне бачення розвитку каналу, втілення якого ми незабаром побачимо», – зауважує генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

Нагадаємо, на початку липня Гайгисиз Гелдієв заявив, що йде з посади генпродюсера телеканалу ZIK. Обов'язки генпродюсера тимчасово виконував шеф-редактор медіа-холдингу ZIK Данило Нікуленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ