Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Національний конкурс «Благодійна Україна»: Марина Порошенко нагородила Фонд «Таблеточки»

24 березня дружина Президента України пані Марина Порошенко відвідала церемонію нагородження переможців IV Національного конкурсу «Благодійна Україна» та вручила відзнаку Міжнародному Фонду «Таблеточки», які вибороли перемогу в номінації «Благодійник – загальнонаціональний фонд». Про це повідомила прес-служба глави держави.

Пані Порошенко подякувала усім благодійним організаціям України за небайдужість, за роботу на благо суспільства та незламну віру в український народ. Звертаючись до благодійного Фонду «Таблеточки», пані Марина висловила їм слова подяки за самовіддану і чесну працю. «Ви є прикладом фінансової прозорості та відкритості. І за це вам довіряють мільйони людей. За п’ять років своєї роботи вам вдалося зібрати майже 45 млн гривень та врятувати життя понад шести тисяч онкохворих дітей. Ваша команда заслуговує на цю високу відзнаку!» — сказала вона.

Серед учасників конкурсу – соціально відповідальний бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі й молодіжні колективи, ініціативні групи, засоби масової інформації тощо. Загалом на адресу Оргкомітету надійшло 712 заявок у дев’яти конкурсних, чотирьох спеціальних та трьох «волонтерських» номінаціях.

Цьогорічний конкурс є особливим за рекордною кількістю учасників, появою нових номінацій для відзначення волонтерської роботи і виходом на міжнародний рівень. Участь у конкурсі взяли доброчинці з Італії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, США, Франції, Чеської Республіки.

Національний конкурс «Благодійна Україна» проводиться Асоціацією благодійників України з 2012 року. Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ