Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Навчальні заклади Львова майже готові до нового навчального року

До 1 вересня усі навчальні заклади нашого міста будуть готові прийняти своїх вихованців – інформує відділ зв’язків з громадськістю Львівської міськради з посиланням на управління освіти.
Не всі заплановані роботи вдалось виконати до початку нового навчального року. З 29 навчальних закладів, в яких планували провести капітальний ремонт систем опалення, завершено ці роботи у 12-ти, на стадії завершення – у 7-ми, а до початку опалювального сезону мають бути завершені ще в 10-ти школах та дошкільних навчальних закладах.
Капітальний ремонт покрівлі завершено або на стадії завершення в 14-ти навчальних закладах, в 5-ти будуть продовжуватись роботи паралельно з навчальним процесом. В 4-х із 8-ми навчальних закладах триватимуть роботи із влаштування шатрового даху.
У 4-х навчальних закладах ліквідовано підвальні котельні, а в СЗШ №55 систему пічного опалення. Дахові котельні після ремонту працюватимуть в 4-х навчальних закладах.
Системи водопостачання та каналізації ремонтують в 15-ти навчальних закладах: в 7-ми дитячих садочках ці роботи завершено, а в 5 школах, гімназії ім. В.Симоненка та 2-х дитсадочках ремонтні роботи перебувають на стадії завершення.
За інформацією прес-служби, низка питань ще потребує вирішення.
Зазначені ремонтні роботи виконано за кошти державного та міського бюджетів. Як повідомили в управлінні освіти, протягом літнього періоду майже в усіх навчальних закладах за спонсорські та батьківські кошти проведено ремонти приміщень: відремонтовано класні кімнати, коридори, рекреації, туалети з частковою заміною обладнання, спортивні та актові зали.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ