Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Навчально-тренувальний центр ССО отримав найсучасніше наметове містечко

Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
Фото: Арміяінформ
1/5
Для Навчально-тренувального центру ССО створили найсучасніше наметове містечко.

Передача табору відбулася в межах програми військової допомоги Уряду США Україні. Навчально-тренувальний центр Сил спеціальних операцій, на базі якого розгорнулося містечко, є саме тим закладом, де гартують вишкіл спецпризначенці як індивідуально, так і у складі груп та підрозділів, - передає Інформагентство АрміяInform.

Як зауважив командувач Сил спецоперацій генерал-лейтенант Ігор Луньов, отримання цього табору підвищує спроможності навчально-тренувального центру в підготовці особового складу ССО.

– Наявність подібної інфраструктури дозволить сповна розкрити можливості центру в напрямку колективної підготовки. Адже цього року основну увагу зосередимо на ній. Уже за кілька тижнів тактичні групи спеціальних операцій, сертифіковані за стандартами НАТО, проходитимуть тут тренінг. Сподіваюсь, наша співпраця зі США у питаннях підготовки та застосування триватиме й надалі, - повідомив командувач ССО.

Присутній на урочистій передачі табору командувач ССО США в Європі генерал Сміт зауважив, що навчально-тренувальний центр ССО є найкращим місцем, де можна побачити розвиток інфраструктури українського війська.

– Цей навчальний центр є точкою відліку, від якої залежить навченість і ефективність Сил спеціальних операцій. Можливо, польовий табір на 350 осіб не надто великий внесок, та для ефективної підготовки особового складу потрібно мати і добре розвинуту інфраструктуру. Тож я радий, що ми можемо посприяти розвитку Сил спеціальних операцій ЗС України, - зазначив генерал.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ