Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Навчання плюс працевлаштування» — нова програма від «Львівобленерго»

Безкоштовно здобути енергетичну професію і поєднувати навчання з роботою пропонує випускникам шкіл ПрАТ «Львівобленерго». Про це повідомили у їхній прес-службі.

У Товаристві впроваджують програму «Навчання плюс працевлаштування», яка має важливі переваги:

  • безкоштовне і швидке здобуття хорошої професії;
  • оплачувана робота на час навчання;
  • працевлаштування на повну ставку після навчання;
  • кар’єрний ріст;
  • компенсація для здобуття вищої освіти.

Програма може бути цікавою для всіх випускників шкіл — зокрема тих, які не мають змоги оплачувати навчання або не набрали достатню кількість балів на ЗНО. Також ця програма допоможе дітям з малозабезпечених сімей.

В рамках програми «Навчання плюс працевлаштування» «Львівобленерго» пропонує:

1.Поєднати безкоштовне здобуття професії електромонтера розподільних мереж з роботою в Товаристві. Навчання триває півроку: 2 місяці теорії та 4 місяці виробничого навчання. На цей час учасник програми вже офіційно працюватиме в Товаристві на посаді учня електромонтера з неповним робочим часом і отримуватиме зарплату. Навчання проводитимуть на базі ліцензованого Навчально-інформаційного центру ПрАТ «Львівобленерго». За підсумками курсу учень отримає свідоцтво державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації.

2. Працевлаштування на повну ставку у «Львівобленерго». Після закінчення навчання і досягнення 18 років учень працюватиме на посаді електромонтера з експлуатації розподільних мереж 3 розряду з повною тарифною ставкою (плюс доплати).

3. 50% компенсацію для здобуття вищої освіти. Якщо працівник має бажання продовжувати навчання заочно в коледжі чи вищому навчальному закладі, Товариство щорічно компенсує 50% вартості навчання.

4. Кар’єрний ріст. Після здобуття вищої освіти кожен працівник має можливість претендувати на інженерні посади у ПрАТ «Львівобленерго».

Програму «Навчання плюс працевлаштування» львівські енергетики розробили в рамках «Пакту заради молоді-2020», підписантом якого є ПрАТ «Львівобленерго», з метою боротьби з безробіттям, заохочення молодих людей до здобуття енергетичної освіти та праці на теренах України.

Додаткові консультації про програму «Навчання плюс працевлаштування» — у відділі кадрів та управління персоналом ПрАТ «Львівобленерго» за телефонами: (032) 239-24-86, 239-27-26, 239-21-06.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ