Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика  |  Cуспільство

Найбільш висока загроза терактів в Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Херсоні

Російський економіст, екс-радник президента РФ Володимира Путіна, один із засновників російського Комітету солідарності з Майданом Андрій Ілларіонов переконаний, що над Україною нависла загроза терактів.

Повідомив сайт Патріоти  України з посиланням на «Гордон».

Найбільш висока вона в Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Херсоні.  “Я вважаю, що загроза розповсюдження терористичних актів по всій території України існує. І я вже говорив про те, що слід очікувати терористичних актів на інфраструктурних об’єктах Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Херсона. Там найбільш висока ймовірність проведення диверсій і терактів”, – сказав Ілларіонов.

“Київ, звичайно, теж розглядається як об’єкт для диверсій, але, за моїми відчуттями, це стане наступним кроком, дещо пізніше”, – пояснив колишній радник Путіна.  За його словами, мета всього цього – встановлення російського контролю над Україною.

“Завдання будь-якого теракту – залякування, створення нервозності, відчуття нестійкості, управлінських проблем, підтримування невдоволення громадян  щодо влади, дестабілізація політичної, військової ситуації і ситуації з безпекою”, – пояснив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ