Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Найєм: на хабарі затримали "легендарного" суддю Чауса

Тепер уже можна говорити відкрито. Детективи НАБУ дійсно затримали на хабарі легендарного суддю Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса. Про це на Фейсбуке написав Мустафа Найєм.

І далі: "Микола Чаус займався вельми чутливими кейсами - системно працював проти активістів в 2013-2014 році, залишився на своїй посаді після Майдану, вів справу Геннадія Корбана і навіть встиг скасувати розшук Юрія Іванющенка.

Він обслуговував Адміністрацію президента за часів Віктора Януковича та, очевидно, може багато розповісти про те, як влаштовано ручне управління судами сьогодні.

Якщо чесно, на місці детективів НАБУ я б серйозно турбувався за життя цього пана.

Ну і окремо не можна не порадіти за хлопців в НАБУ. Так, в країні багато чого не так, багато наполовину і не всерйоз, але кожен ось такий крок дає трішки більше надії, все ми разом йдемо - нехай навіть пекельно повільно! - але в правильному напрямку".

Нагадаємо, ​9 серпня 2016 року детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили суддю Дніпровського районного суду міста Києва, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 150 тисяч доларів США (понад 3,7 млн грн). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ