Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найєм: Не вірю, що звільнення Сакварелідзе було прийнято без Президента

Останнім акордом Віктора Шокіна стало звільнення Davit Sakvarelidze. Я не вірю, що це рішення було прийнято без погодження з главою держави. Маю велику надію, що цей крок стане вирішальним і для Mikheil Saakashvili, який послідовно робить вигляд, що не розуміє, хто стоїть за переслідуваннями проти його соратника. Про це на Фейсбук написав Mustafa Nayyem.

"Маленька, але болісна перемога. Верховна рада України прийняла відставку Генерального прокурора Віктора Шокіна 289 голосами "за".

Не відчуваю ніякої відповідальності за цю людину. Не голосував за його призначення і послідовно критикував за втечу Андрія Клюєва, за непідписання подання про позбавлення мандата Юрія Бойка, за закриття справ проти братів Кацуб, за "діамантових прокурорів", за небажання почати реформу центрального апарату і повний провал реформи регіональних прокуратур.

І ще. Ви вже знаєте, що останнім акордом Віктора Шокіна стало звільнення Davit Sakvarelidze. Я не вірю, що це рішення було прийнято без погодження з главою держави. Маю велику надію, що цей крок стане вирішальним і для Mikheil Saakashvili, який послідовно робить вигляд, що не розуміє, хто стоїть за переслідуваннями проти його соратника", - написав Мустафа Найєм.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ