Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращі студенти Львова отримали подяки

Студенти Львівського національного університету ім. І. Франка, НУ «Львівська політехніка» та Українського католицького університету з нагоди Міжнародного дня студента отримали подяки від депутатського корпусу Львівської міської ради за високі досягнення в академічній та громадській діяльності.

"Ми разом з колегами з Львівської міської ради зустрілися з найкращими студентами нашого міста. З нагоди Міжнародного дня студента ми вручили їм подяки за високі досягнення у навчанні, науковій роботі, громадській діяльності та волонтерстві. Також натхненно поспілкувалися з ними про їхні плани, мрії, проблеми та очікування.

Я бажаю всім студентам нашого міста вірити в себе та свої сили. Ніколи не опускати руки. Ви є тією молодою енергією, яка має змінити світ, зробити кращими Львів та Україну. Відстоюйте свої ідеї та думки. Робіть добро, любіть один одного та живіть щедрим й повноцінним життям", - привітав студентів голова фракції "Європейська Солідарність" Петро Адамик.

Нагадаємо, напередодні депутати Львівської міськради провели низку зустрічей з студентами львівських вишів. Найкращих 38 студентських лідерів визначали за поданнями до навчальних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ