Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Найкращий подарунок до свята – підписання довгострокової угоди на поставку нафти” - директор НПК „Галичина” Олександр Лазорко

Упродовж тижня у Дрогобичі триватимуть грандіозні святкування з нагоди Дня міста та 140-річчя заводу НПК ”Галичина”. Вже від сьогодні на головних площах Дрогобича відбуватимуться різноманітні концерти до Дня міста. А в четвер розпочнуться урочистості до стосорокаріччя заводу. Серед запрошених на це свято керівники НПК „Галичина” сподіваються побачити голову Львівської ОДА Петра Олійника, голову Дрогобицької РДА Михайла Кравця, голову правління „Укрнафти” Ігоря Палицю, керівництво „Приватбанку”, Ігоря Коломойського, партнерів та друзів заводу зі всієї України.
 „Відзначаючи власне свято, ми не забули й про місто. Зокрема, НПК „Галичина” взяв на себе фінансування триденних концертів, а також встановлення сорока нових лавок на вулицях міста”, – зазначив Олександр Лазорко. А найкращим подарунком до свята він вважає підписання довгострокової угоди на поставку нафти.
 Шоу-програма урочистостей буде не менш багатою на відомих людей. Зокрема, вітатимуть зі святом мешканців та гостей міста гурт  „Світязь”, „ВВ”, „Джаз-степ”, а ближче до вечора відбудеться грандіозне лазерне шоу та феєрверки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ