Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найрейтинговіша радіостанція Львівщини "Львівська хвиля" святкує 28-річчя

Андріївський Анплагд 2018. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Андріївський Анплагд 2018. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Андріївський Анплагд 2018. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Андріївський Анплагд 2018. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Олена Ляхович
Фото Олена Ляхович
Фото Олена Ляхович
Фото Олена Ляхович
«Львівська хвиля» стала переможцем конкурсу  “Обличчя міста 2018” у номінації «Львів інофрмаційний». Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
«Львівська хвиля» стала переможцем конкурсу “Обличчя міста 2018” у номінації «Львів інофрмаційний». Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
День радіо-2018 на
День радіо-2018 на "Львівській хвилі". Фото: Гал-інфо
1/9
Сьогодні, 11 серпня, найрейтинговіша радіостанція Львівщини "Радіо "Львівська хвиля" святкує своє 28-річчя.

"Львівська хвиля" вже давно не просто регіональна радіостанція, а частина культури та стилю життя Львівщини. Для львів'ян та гостей нашого мультикультурного міста "Львівська хвиля" це бренд. Так само як і Львівська опера, Львівський національний університет імені Івана Франка, міська Ратуша, Форум видавців у Львові, джазовий фестиваль у Львові, різдвяний ярмарок у Львові  радіо "Львівська хвиля" стало візитівкою та невід'ємною складовою перлини Галичини. Разом ми розвиваємо наше місто, прагнемо  до усучаснення та прогресу.

Вітаю всіх працівників "Львівської хвилі" і всіх слухачів радіостанції зі святом", генеральний директор радіо "Львівська хвиля" Мирослав Хом'як.

Довідка Wiki.

«Львівська Хвиля» — регіональна україномовна радіостанція, яка веде мовлення у Львові та Львівській області, а також частково у Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Рівненській та Волинській областях.

У 1930-х роках у Львові виникла перша в Західній Україні комерційна радіостанція, що іменувалися «Львівська Хвиля». 11 серпня 1992 року, як данина історичній пам'яті було створено першу на теренах пострадянського простору комерційну незалежну радіостанцію «Львівська хвиля». За словами Віктора Іваницького, директора радіостанції,:«Бізнес започатковують кілька фанатиків, стартуючи всього на всього з 50-ти доларів». З того часу веде безперервне мовлення 24 години на добу.

«Львівська Хвиля» з 2014 року розпочала активну волонтерську діяльність — за допомогою слухачів було зібрано кошти і витрачено їх на спецобладнання для військових. З початку 2015 року «Львівська хвиля» стала одним із співорганізаторів доброчинної ініціативи «Частинка себе» Львівська хвиля (Львів, Україна), Іруаз Україна (Брест, Франція), Ініціатива Є (Київ, Україна).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ