Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Найрейтинговіша радіостанція Львівщини святкує своє 30-річчя

Сьогодні найрейтинговіша радіостанція Львівщини святкує своє 30-річчя. “Голоси міста” святкують ювілейні 30 років в етері “Львівської Хвилі”.

Уже 30 років “Львівська Хвиля” задає настрій на новий день. Емоційні інтерв’ю з українськими виконавцями, музичні прем’єри в етері, розіграші квитків, казки для дітей від зірок шоубізу, дивовижні історії “пересічних” людей, актуальна й суспільно важлива інформація та, звісно, збереження й популяризація пісенної спадщини.  

Також варто зазначити, що від 24-го лютого “Львівська Хвиля” не припинила своє мовлення ні на день, чим довела свою міць і віру, а ще додала трохи спокою в тривожні часи. Команда відкривала та долучалась до зборів коштів на підтримку військових та всіх, хто потребує допомоги. 

Сьогодні радіостанція поділилась відеороликом за участи людей, які проводять зі слухачами кожен день і роблять любов до української музики ще сильнішою та масштабнішою. 

Люди впізнають їхні голоси з перших слів, сміються з їхніх жартів, завдяки їм дізнаються актуальну інформацію з авторських програм, які ті ведуть, але мало хто знає їх в обличчя. 

Попри це, радійники повторюють, що люблять свою роботу і готові кожного дня працювати.  

Частина працівників на своїх фейсбук-акаунтах згадали особисті історії на “Хвилі”.

Андрій Великий, музичний редактор, ведучий, журналіст

 

Маріанна Фіртка, ведуча 

 

Влодко Лучишин, виконавчий директор 

Віра Пузенко, ведуча 

Ірина Галевич, PR-менеджерка радіо.

Колектив Гал-інфо також приєднується до всіх вітань, що лунають на честь улюбленої радіостанції “Львівська Хвиля”. Зичимо надалі так виразно відчувати свою авдиторію, втілювати професійні задуми й підкорювати нові частоти. Дякуємо за те, що ви робите для розвитку українського музичного світу. Процвітання вам, приголомшливих рейтингів та нових пісень перемоги! 

Нагадаємо, радіо “Львівська хвиля” заснували 11 серпня 1992 року, проте історія першої “Хвилі” набагато довша і бере свій початок ще в далеких 30-х роках.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ