Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львівська хвиля" допомогла створити курс для вчителів щодо роботи з дітьми, травмованими війною

Команда проєкту "Дій для дітей України" створила спеціальний інтерактивний курс для освітян Львівщини. Він допоможе вчителям працювати з дітьми, які зазнали психологічної травми під час війни.
Ілюстративне фото

Для допомоги вчителям у роботі з дітьми, які зазнали психологічної травми внаслідок війни, у Львові створили спеціальний інтерактивний курс. Його розробили команда проєкту "Дій для дітей України" спільно з американськими фахівцями Колумбійського університету за підтримки Львівського управління освіти та департаменту освіти області.

Курс допоможе педагогам побудувати освітній процес з урахуванням травматичного досвіду дітей, надасть інструментарій для створення позитивного клімату у класах. Після проходження навчання вчителі зможуть розробляти практики та проводити спеціальні заходи для підтримки та реабілітації школярів.

Курс озвучили ведучі радіо "Львівська хвиля" Євгенія Науменко та Влодко Лучишин. Доступ до навчальних матеріалів є на освітньому порталі "Навчання і Технології", а також на сайті департаменту освіти області. За словами розробників, такий курс допоможе вчителям краще дбати про психічне здоров'я дітей в умовах війни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ