Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НАЗК взялося за декларацію Медведчука і ще дев'яти нардепів

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку декларацій про доходи народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука і ще 9 народних депутатів.
Віктор Медвечук

Про це йдеться у повідомленні на сайті НАЗК.

Зазначається, що загалом Агентство розпочало перевірку ще 40 декларацій публічних службовців, зокрема 10 народних депутатів та 16 депутатів місцевих рад.

Повідомляється, що за результатами проведеного моніторингу способу життя НАЗК розпочало перевірку декларацій трьох осіб, серед яких Медведчук.

За посадою (порядком черговості) НАЗК узяло в перевірку декларації 8 народних депутатів, серед яких народний депутат від "Слуги народу" Микола Стефанчук.

За результатами автоматичного аналізу ризиків у деклараціях розпочато перевірку декларацій, поданих 12 особами. 

Водночас на підставі повідомлень про можливе недостовірне декларування від громадян, журналістів та правоохоронних органів НАЗК узяло в перевірку декларації ще 16 осіб, серед яких 8 депутатів обласних, міських та районних рад.

Усього з початку року НАЗК узяло в перевірку вже 897 декларацій публічних службовців.

Як відомо, сам Медведчук наразі перебуває під цілодобовим домашнім арештом після відповідного рішення Печерського районного суду Києва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ