Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Не стоїть питання у реорганізації газети „Ратуша”, а в її ліквідації - Микола Савельєв

Головний редактор газети „Ратуша” Микола Савельєв зазначив, що конфлікт та невизначеність з газетою, які є зараз, – це його особистісний конфлікт із Садовим.
„Підтвердженням такого конфлікту є слова секретаря ЛМР Володимира Квурта до мене на засіданні діяльності комісії про те, що чи не погодився би я написати заяву про звільнення, і тоді, можливо, газета продовжила би своє існування. На мою думку, це припущення є прямим твердженням того, що основною причиною конфлікту навколо „Ратуші” є мій конфлікт із Садовим. Тому я вважаю, що питання не стоїть в реорганізації газети „Ратуша” а у її ліквідації”, – наголосив Савельєв.
Натомість заступник начальника інформаційно-організаційного управління Львівської міської ради Остап Процик зауважив, що „ніякого конфлікту немає, зараз стоїть питання доцільності фінансування міським бюджетом газети „Ратуша”, оскільки зараз „Ратуша” не є тим рупором, який може донести до громади інформацію. Варто також зазначити, що жодного разу з боку міського голови чи міських чиновників не було тиску на редакцію „Ратуші”  з приводу розміщення тієї чи іншої інформації”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ