Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Не я бю, лоза б’є

Останніми роками на Вербну неділю дедалі більше люди прагнуть принеси до посвяти екслюзивно прибрану гілочку. Відтак, БФ «Справа Скарбека» теж не були осторонь, та запросили на безкоштовний майстер клас діточок школи-інтернат №2, щоб навчитись робити красиві декоративні вербові гілочки.

« Те, що дитині прививають з дитинства, вона проносить крізь усе своє життя. Діти у підлітковому віці поглинають як хороше, так і погане, тому важливо якомога частіше ділитися з ними добром, радістю та вірою» - говорить організатор заходу Назарій Брезіцький, засновник БФ «Справа Скарбека». Він переконаний, що тільки зберігаючи традиції нашого народу нам вдасться зберегти самобутність української культури.

27 березня, благодійний фонд «Справа Скарбека» влаштував майстер-клас із Марією Floriya для вихованців школи-інтернату №2 з виготовлення великодньої «баськи». На майстер класі зібрались 15 дітей зі школи-інтернату №2, хоча й маленькі, проте надзвмичайно розумні та талановиті дітки, кожен з яких в цей день зробив самостійно екслючивну вербову гілочку на посвяту. Дітьки ділились емоціями, і були надзвичайно втішені такому навчанню. Протягом двох годин діти опановували складні техніки декорування клейовим пістолетом та оформлення штучними матеріалами в поєднанні з природними.

Кожне маленьке серце, яке вийшло з майстер-класу неодмінно винесло для себе дещо більше, аніж оформлену композицію. Заради того, щоб знову почути сміх та побачити посмішки дітей, благодійний фонд запланував ще декілька весняних подій, у яких візьмуть участь як старші, так і найменші вихованці школи-інтернату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ