Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Неприйнятно голосувати за Конституцію під зовнішнім тиском, – Ігор Луценко

«Неприйнятно голосувати під зовнішнім тиском за конституційні питання. Тиснули, переконували, що треба обов’язково проголосувати. Це потрібно попередньо широко обговорювати. Розуміти, чого хоче українське суспільство, а не ті, хто диктують», – сказав у коментарі «Гал-інфо» народний депутат України Ігор Луценко, який вчора під час голосування щодо конституційних змін утримався від голосування.

За його словами, окуповані райони Донеччини та Луганщини не можуть мати іншого статусу, крім окупованих територій.

«Ніякого особливого статусу не можна давати, тому що особливий статус для Донецької та Луганської областей може бути лише один – статус окупованих територій», – наголосив він.  

Народний депутат не має сумніву, що Конституційний суд схвалить запропоновані зміни, проте сумнівається, що восени в парламенті будуть 300 голосів для ухвалення змін. 

«Думаю, дуже багато моїх колег голосували з розрахунку на те, що 300 голосів потім не збереться. Я сумніваюся. Думаю, чимдалі, тим важче буде назбирувати голоси, тому що парламент все-таки залежить від суспільства, а суспільство, мені здається, цього не сприймає», – зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ