Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Несподівані зізнання пропагандистів щодо планів Кремля: навіщо Росія роздає паспорти

Російські пропагандисти, окрім того, що відпрацьовують чітко поставлені завдання кремлівського режиму, інколи не контролюють себе під час дискусій і роблять несподівані зізнання.

Учора, 13 квітня, під час прямого ефіру пропагандистського шоу Ольги Скабєєвої так званий «військовий експерт» Ігор Коротченко зробив несподіване зізнання про плани Кремля щодо тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Зокрема він зазначив, що Росія сьогодні не може визнати ОРДЛО «суверенними державами». І тут же зробив ще одне зізнання у тому чого ж насправді добивається Кремль.

«Якщо сьогодні Росія не може визнати «ДНР» і «ЛНР» суверенними державами через цілу низку політичних обставин, то треба створювати спільний простір безпеки. Це означає, що будь-яка українська атака, нанесення ракетно-артилерійського удару, чи використання безпілотників, я вже не говорю про повномасштабне вторгнення, включає легітимізацію російської відповіді по примушенні України до миру», - сказав пропагандист.

Ось цим формулюванням «примусити Україну до миру» російськи окупанти і спробують виправдати свою агресію та просування у глиб території нашої країни. Тим більше, що у студії пропагандисти чітко озвучили, що не виключають приєднання окупованих території України до молдовського Придністров’я разом із Миколаївською областю та Одесою.

Далі пропагандист пояснив для чого так активно в ОРДЛО роздають російські паспорти.

«Не будемо лицемірами, - сказав пропагандист Коротченко. - Усі прекрасно знають для чого громадяни «ДНР» і «ЛНР» отримують російські паспорти. Це необхідний етап. Коли там буде 2 млн громадян Російської Федерації, вони зможуть на референдумі законно прийняти відповідне рішення, яке вже й буде прийнято у Москві по кримському прецеденту. Ймовірно такий варіант можливий».

Він також додав, що це дасть можливість російським окупантам здійснити ще один прецедент і, як вони вважають, безкарно наносити удари по території незалежної України.

Варто додати, що так званий «військовий експерт» є постійним гостем на пропагандистських федеральних каналах і його позиція завжди збігається із подальшими діями кремлівського режиму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ