Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

(НЕ)тендітні: фотопроєкт про жінок-волонтерок у Львові

У Львові 13 жовтня відбудеться презентація фотопроєкту "(Не)тендітні", присвяченого досвіду волонтерок під час війни. Авторкою проєкту є фотохудожниця Катерина Птаха.

У фотопроєкті взяли участь 10 волонтерок з різних сфер - політологиня, менеджерка НУО, викладачка англійської, художниця, диригентка, маркетологиня та інші. Фотосесії для них стали одночасно майстер-класом та арт-терапією. "Кожна з них прийшла в проєкт сказати чесно про свої емоції і не ховатись за посмішками", - розповіла Катерина Птаха.

Під час презентації відбудеться обговорення міфів про волонтерську роботу, проблеми вигорання та пошуку внутрішніх ресурсів для продовження допомоги іншим. Модеруватиме зустріч директорка Львівської обласної бібліотеки для юнацтва Тетяна Пилипець.

Захід проводить громадська організація YMCA Lviv у рамках проєкту "#ВолонтеркиЛьвів" за підтримки ООН Жінки в Україні та Жіночого фонду ООН. Мета - посилити можливості жіночої мережі волонтерок у Львівській області.

Подія відбудеться 13 жовтня о 18:30 у волонтерському просторі YMCA Lviv (вул. Технічна, 1). Запрошуються журналісти та всі небайдужі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ