Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Незабаром у Палаці мистецтв відбудеться міжрегіональний захід „День професійного самовизначення”

13 квітня 2006 року в Палаці мистецтв відбудеться міжрегіональний захід „День професійного самовизначення”. Його організатори – Львівський обласний центр зайнятості та Національний університет „Львівська політехніка”. Про це повідомила прес-служба Львівського обласного центру зайнятості.
За формою захід наслідуватиме традиційні Дні відкритих дверей навчальних закладів та Ярмарки кар’єри для молоді, що проходили упродовж багатьох років для налагодження прямих контактів випускників шкіл з навчальними закладами і студентів з працедавцями.
Цьогорічний квітневий міжрегіональний захід „День професійного самовизначення” відбуватиметься у значно ширшому форматі. До участі запрошено близько 100 представників кадрових служб підприємств, установ, організацій та близько 60 навчальних закладів різних рівнів акредитації західних областей України та м. Києва, а також представники Познанської школи туристичного та готельного бізнесу (Республіка Польща). Це, зокрема, Тернопільської, Рівненської, Чернівецької, Чернігівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Волинської областей.
У рамках заходу відбудуться Дні відкритих дверей навчальних закладів та співбесіди з працедавцями, що дозволить молодим людям професійно самовизначитись, а випускникам вищих навчальних закладів оперативно вирішити питання свого працевлаштування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ