Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Незаконно звільнений з АТП-1 водій поновився на роботі через суд

Незаконно звільнений з АТП-1 водій поновився на роботі через суд. Таке рішення, сьогодні, прийняв Сихівський районний суд міста Львова.

Нагадаємо, проблеми на роботі у колишнього водія АТП-1 почалися у березні 2018 року. За словами екс-працівника він перейшов дорогу керівництву підприємства. Адже у лютому на зборах водіїв активно розповідав про усі негаразди, зокрема із зарплатами. До того ж за, словами екс-шофера, працівники на підприємстві змушені за все платити.

Чоловік переконаний: директор звільнив його з вигаданої причини. Для цього й підлаштував додаткову медичну комісію та скерував у конкретну лікарню. Медики клінічної лікарні Львівської залізниці переконані, права Мирона Берези порушили.

Сам директор АТП Орест Хамула запевняя: зухвалого відношення до колишнього водія немає і ніколи не було. Й стверджує: чоловікові навіть надавали фінансову допомогу, бо ж той просив дати гроші на придбання слухового апарату. Саме після цього керівники запідозрили щось недобре. Мовляв саме тому вирішили перестрахуватися й знов перевірити стан здоров’я працівника. Бо ж згідно з попередніми довідками з медзакладів, чоловік був здоровим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ