Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Німця і росіянина затримали за спробу незаконно перейти українсько-польський кордон

Прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Німеччиниза вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 332 КК України, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

З’ясовано, що у листопаді 2012 року вказаний іноземець зустрівся на території України з громадянином Російської Федерації та запропонував останньому організувати його незаконне переправлення через державний кордон України. 

Відтак, за попередньою домовленістю з німцем двоє невстановлених осіб доправили автомобілем зазначених іноземців до контрольованого прикордонного району. Там домовились очікувати їх уже на території Республіки Польща для подальшого доправлення останніх до Німеччини.

Проте, під час незаконного перетинання громадянином Німеччини та Російської Федерації українсько-польського кордону їх затримали представники відділу прикордонної служби «Краковець» Мостиського прикордонного загону.

На даний час прокуратурою Львівської області у вказаному кримінальному провадженні забезпечується підтримання державного обвинувачення в суді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ