Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Нова Країна" закликала Демальянс і Силу людей створити партію

Громадянська платформа "Нова Країна" закликала партії "Демократичний альянс" і "Сила людей" об'єднатися в одну політичну силу.

Відповідне відкрите звернення активістів організації розміщено на сайті "Нової Країни", повідомила УП.

"Ми закликаємо ваші політичні партії до об'єднання. Чекаємо вашої публічної відповіді. Думайте, друзі, але не довго!", - йдеться у зверненні.

Мустафа Найєм написав на Фейсбук: "Рано чи пізно це мало статися. Ви знаєте цих людей багато років. З кимось із них ви стикалися особисто, комусь допомагали, підтримували фінансово або морально, а з кимось стояли пліч-о-пліч на Майдані. Чого гріха таїти, я і сам агітував за близьких мені друзів і однодумців з 2012 року і також відкрито підтримував їх на парламентських виборах 2015 року і виборах до місцевих рад 2014 року.

Так вийшло, що всі ці роки вони йшли поруч двома колонами - ДемАльянс і Сила людей. У кожної - своя програма, своя структура, логіка партійного будівництва і прозорого фінансування. У кожної сили за плечима своя історія і гідний шлях.

Тепер прийшов час для об'єднання. Вчора ввечері Громадянська платформа Нова Країна звернулася до лідерів і членам партій Демократичного альянсу і Сили людей із закликом до об'єднання.

Цього чекають багато людей по всій країні. Упевнений, у хлопців все вийде. Трохи знайомий з процесом і, якщо я правильно все розумію, на нас чекають по-справжньому хороші новини".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ