Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нова посол Британії прибула до України

Нова пані посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс прибула до Києва і вручила копії вірчих грамот заступниці глави Міністерства закордонних справ Олені Зеркаль.

"Нова пані посол Великої Британії пані Мелінда Сіммонс вручила копії своїх вірчих грамот заступниці міністра закордонних справ України пані Олені Зеркаль", - йдеться в повідомленні британських дипломатів, передає Дзеркало тижня.

У МЗС України повідомили, що Сіммонс підтвердила незмінну позицію уряду Британії з політичної та практичної підтримки України - перш за все в питанні врегулювання ситуації в Донбасі, викликаної російською агресією.

"Велика Британія налаштована розширювати і диверсифікувати програми технічної допомоги Україні з особливим наголосом на розвиток регіонів, які страждають від російської агресії", - підкреслила Сіммонс під час вручення копій вірчих грамот.

Сіммонс в 2003-2005 роках очолювала відділ з питань Африки, а також відділ підготовки до саміту "Великої вісімки". 2005-2008 - начальниця відділу Південної Африки Міністерства міжнародного розвитку. 2011-2013 – заступниця директора департаменту Європи МЗС Великої Британії. 2017-2018 - директорка спільних фондів Національного секретаріату з безпеки.

Нагадаємо, уряд ліквідував Департамент захисту економіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ