Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нові смітники для парків Львова поставить "своя" фірма

Йдеться про ПП "ВКВ-Сервіс", з яким за результатами допорогової закупівлі уклав договір на поставку 150 урн з висипом для встановлення на території парків міста Департамент містобудування Львівської міської ради.

Трохи раніше (упродовж серпня-вересня 2019 року) 6 угод із ПП "ВКВ-Сервіс" на суму понад 1,7 млн грн уклала Галицька районна адміністрація Львівської місьради (дані угоди в основному стосувалися послуг з поточного ремонту металевих конструкцій на території району).

Із документів про закупівлю урн відомо, що мерія планувала всього придбати 175 штук смітників з висипом для встановлення на території парків Львова, які переможець тендеру мав поставити до 31 грудня 2019 року. Вони повинні були бути виготовлені у цьому році, зроблені з якісного матеріалу, що не тріскається від ударів, не деформується від навантажень і витримує екстремальні температури.

Спочатку аукціон мав стартувати 4 вересня, однак на нього не подався жодний учасник і закупівлю відмінили. Опісля акціон мав відбутися 13 вересня, однак бажаючих знову не знайшлося і закупівлю відмінили "ще раз". Цікаво, що у першому і другому випадках на прийом пропозицій від учасників відводилося лишень кілька днів. Так, коли закупівля оголошувалась вдруге, прийом пропозицій тривав із 10 по 12 вересня.

Втретє про закупівлю урн (із очікуваною вартістю 140 тис. грн) було оголошено 17 вересня. Заявки подали двоє учасників: ПП "ВКВ-Сервіс" (із пропозицією 135 тис. грн) та ТОВ "ЗІО-СПОРТ" (138,8 тис. грн.), основним видом діяльності якого ж неспеціалізована оптова торгівля. Пропозиція ТОВ "ЗІО-СПОРТ", яке не подало на тендер усіх необхідних документів, не розглядалась. Договір із переможцем – із ПП "ВКВ-Сервіс" - Департамент містобудування Львівської міської ради уклав 7 жовтня 2019 року.

Трохи детельніше про те, чому ПП "ВКВ-Сервіс" для Львівської міськради є "своєю" фірмою.

Упродовж серпня-вересня 2019 року, згідно даних бази державних закупівель z.texty.org.ua, 6 угод із ПП "ВКВ-Сервіс" на суму понад 1,7 млн. грн. уклала Галицька районна адміністрація Львівської місьради. Йдеться в основному про угоди щодо послуг з поточного ремонту металевих конструкцій на території Галицького району м. Львова.

Ще одна угода із ПП "ВКВ-Сервіс" була укладена в брезні 2019 року – на суму 554 тис. грн (стосовно послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг).

Найбільш показовою є закупівля інженерних та будівельних робіт (послуг з поточного ремонту металевих конструкцій на території Галицького району м. Львова), яку замовник (Галицька РДА Львівської міськради) "роздробив" на 4 допорогових лоти. Преможцем по усім 4 лотам стало ПП "ВКВ-Сервіс", яке, до речі, раніше за результатами державних закупівель уклало низку угод із ЛКП "Львівелектротранс", що підпорядковується управлінню транспорту Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, із відділом освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської місьради.

Загалом, за даними баз державних закупівель, упродовж червня 2016 року-вересня 2019 року ПП "ВКВ-Сервіс уклало 38 угод на сумму 5,9 млн грн.

За інформацією системи YouControl, ПП "ВКВ-Сервіс" (ЄДРПОУ 37362544) було створено у 2010 році. Основний вид його діяльності - виробництво електроосвітлювального обладнання. Керівником, засновником та бенефіціарним власником ПП "ВКВ-Сервіс" є Клименюк Дмитро Олександрович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ