Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нового начальника ГУ МВСУ у Львівській області Михайла Цимбалюка представили особовому складу

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних сьогодні, 23 березня представив особовому складу ГУ МВСУ у Львівській області нового начальника управління. Ним, як і очікувалося, став колишній очільник ГУ МВСУ у Полтавській області Михайло Цимбалюк.

У вступному слові перший заступник міністра наголосив на тих моментах, на які слід звернути увагу новому керівництву львівської міліції. Йдеться про краще документування злочинів, роботу зі зверненнями громадян, недопущення безпідставних відмов у відкритті кримінальної справи, зміцнення обліково-реєстраційної дисципліни тощо.

 

Згодом заступник міністра зачитав наказ про зарахування екс-начальника ГУ МВСУ у Львівській області Василя Пісного в розпорядження міністерства внутрішніх справ і наказ про призначення Михайла Цимбалюка начальником ГУ МВСУ у Львівській області.

 

У своєму виступі Василь Пісний зауважив, що майже не робив кадрових ротацій в управлінні, колектив готовий до роботи.

 

Михайло Цимбалюк своєю чергою подякував за виявлену до нього довіру і пообіцяв зробити все аби мешканці області та гості відчували себе в безпеці.

 

Після представлення в кабінеті нового очільника міліції відбулася нарада за участю першого заступника міністра.

 

На представленні також були присутні голова Львівської ОДА Микола Кміть, голова Львівської облради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий, начальник УСБУ у Львівській області Юрій Артюхов, прокурор Львівської області Олексій Баганець, командувач військ Західного оперативного командування Михайло Куцин.

 

Генерал-лейтенант мілції Михайло Михайлович Цимбалюк народився 21 листопада 1964 року в селі Пасічна Надвірнянського району Івано-Франківської області.

 

У 1988 році закінчив Тернопільський державний педагогічний інститут за спеціальністю «фізичне виховання», після закінчення працював директором спортивної школи у селі Кошляки Підволочиського району Тернопільщини.

 

З грудня 1988 року по квітень 1996 року прослужив у державтоінспекції Тернопільської області. Відтак керував автогосподарством Тернопільської обласної міліції.

 

З травня 1998-го по серпень 2000-го – начальник Державтоінспекції Управління внутрішніх справ України в Тернопільській області.

 

У 1998 році закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «юрист», а у 2001-му – Національну академію внутрішніх справ («правознавство»).

 

Від серпня 2000 року – заступник начальника Тернопільської обласної міліції, а з липня 2002-го – начальник УМВС Рівненської області.

 

У липні 2004 року – призначений головою Тернопільської ОДА.

 

З січня по грудень 2007 року очолював обласне управління міліції Львівщини.

 

До призначення начальником Головного Управління МВС України у Львівській області працював начальником департаменту кримінальної міліції у справах неповнолітніх ГУ МВС України.

 

29 грудня 2007 року був представлений першим заступником Міністра МВС Михайлом Клюєвим на посаду начальника УМВС України в Полтавській області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ