Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новостворений Мультицентр у Львові за день відвідує близько 50 відвідувачів

Як повідомили в Центральній дитячій бібліотеці Львова, новостворений Мультицентр за день відвідує близько 50 відвідувачів, з них 25 дітей, що по запису та близько 30 вільних відвідувачів центру. Зранку, допоки немає дітей, працюють студенти, вчителі, викладачі та мешканці міста. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

 

Нагадаємо, у Львові відкрили перший дитячий Мультицентр (електронну бібліотеку). В центрі працює п'ять зон: «Мультикіно», «Мультигра», «Мултимузика», «Інформаційних всесвіт on-line», «Книжковий клуб». Мультицентр працює в Центральній дитячій бібліотеці міста (вул. Окуневського, 3).

 

В Мультицентрі діти матимуть змогу переглядати та обговорювати фільми, проводити презентації, втілювати мистецькі проекти у зоні «Мультикіно». Для інтелектуальних та розважальних ігор створено зону «Мультигра», у зоні «Інформаційних всесвіт on-line» для дітей є можливість використовувати інтернет ресурси, навчально-інформаційні програми, електронні енциклопедії. Також в Мультицентрі працює «Книжковий клуб», в якому любителі книг матимуть змогу влаштовувати літературні дебати, клуби читання, тест-огляди книг.

 

Нагадаємо, що всього у Львові є 17 дитячих бібліотек та 116 шкільних. Минулого року у дитячі бібліотеки міста було закуплено 12 тис. книг на 200 тис. грн. Загалом, за останні три роки міські бібліотеки отримали 103 тис. книг.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ