Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новим командиром 13-го армійського корпусу призначено генерал-майора Ігоря Колесника

Сьогодні, 10 липня, в управлінні 13-го армійського корпусу Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов відрекомендував військовослужбовцям цього органу управління та командирам військових частин Рівненського гарнізону генерал-майора Колесника Ігоря Івановича, який відповідно до наказу Міністра оборони України, від 2 липня цього року, призначений на посаду командира 13 армійського корпусу, повідомив прес-центр 13 армійського корпусу.

Цим же наказом генерал-майор Попко Сергій Миколайович, який очолював армійський корпус з вересня 2011 року по липень 2012 року, призначений на посаду начальника Головного командного центру Генерального штабу Збройних Сил України.

Звертаючись до присутніх Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов запевнив, - що 13 армійський корпус завжди був попереду завдяки таким командирам, як генерал-майор Ігор Колесник та генерал-майор Сергій Попко, на нових посадах ці командири продовжать розвивати, як рідний 13 армійський корпус, так і Збройні Сили України в цілому.

Вітаючи підлеглих з новими сходинками військової кар’єри, генерал-полковник Геннадій Воробйов подякував генералам за службу та вручив квіти.

Від усього особового складу органу управління, який очолив генерал-майор Ігор Колесник, його привітав перший заступник командира 13 армійського корпусу генерал-майор Сергій Наєв. Він побажав командиру здоров’я, успіхів та нових звершень на цій посаді.

Привітали цього дня колишнього та нового командирів 13 армійського корпусу також Голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ, голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий та міський голова Рівного Володимир Хомко, керівники структурних підрозділів Міністерства оборони України Рівненського гарнізону.

Довідка:

Генерал-майор Ігор Колесник пройшов всі сходинки військової кар’єри від командира механізованого взводу до начальника штабу-першого заступника командира армійського корпусу. На нову посаду призначений з посади начальника озброєння Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

За службу на вірність українському нородові генерал-майор Колесник Ігор нагороджений державними нагородами, відзнаками Міністра оборони України та Начальника генерального штабу-Головнокомандувача Збройних Сил України. У 2008 році приймав участь у ліквідації техногенної катастрофи в с.Ожидові, що на Львівщині.

Генерал-майор Попко Сергій Миколайович пройшов всі сходинками військової кар’єри від командира взводу до командира армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. Перед тим, як очолити корпус, Сергій Попко отримав бойовий досвід виконуючи миротворчу місію командира тактичної групив Республіці Ірак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ