Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Новим спортивним директором УХЛ став Олександр Побєдоносцев

Новим спортивним директором УХЛ став відомий український хокеїст Олександр Побєдоносцев.
Олександр Побєдоносцев

У структурі керівництва Української хокейної ліги відбулися зміни: новим спортивним директором УХЛ став відомий український хокеїст Олександр Побєдоносцев, про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Української хокейної ліги.

Будучи гравцем, Побєдоносцев виступав у складі українських «Сокола», «Донбасу» (з якими чотири рази вигравав першість України), «Беркута» і «Дженералз», провів п'ять років в білоруських «Гомелі» та «Хімволокні», два сезони в ВХЛ- івських «Олімпії» і «Титані», ставав чемпіоном Казахстану з «Іртиш».

У складі національної збірної України досвідчений захисник провів більше 50 матчів на чемпіонатах світу, двічі був капітаном команди на світовій першості. Після закінчення ігрової кар'єри в 2016 році працював в державних структурах і в Всеукраїнській Федерації керлінгу.

Олександр Побєдоносцев прокоментував своє призначення:

- Дуже радий повернутися в хокей в новій якості. Популяризація хокею в країні і вектор розвитку Ліги знаходяться в правильному напрямку - і далі ми всі разом будемо працювати над розвитком УХЛ і підвищенням рівня спортивної складової. Вчора була завершена робота над календарем матчів, в якому максимально враховані інтереси команд, відвідувачів арен і телеглядачів. Також зараз триває процес оформлення всіх документів, пов'язаних з реєстрацією контрактів, подачею заявок на сезон клубами. Перед нами стоять великі завдання, з якими, я впевнений, ми впораємося.

Нагадаємо, вже зовсім скоро Львівщину відвідають зіркові гості. Колишні зірки НХЛ брати Бабичі уже вдруге відвідають Львівщину, повідомив на своїй сторінці в Фейсбук адміністратор і керівник пресслужби Хокейного клубу “Галицькі Леви” Андрій Марич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ