Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новинський заявив, що має план врегулювання ситуації в Україні

Економічні підсумки року озвучив голова фракції Опозиційний блок Вадим Новинський.

Про це повідомляє УНН із посиланням на ICTV.

Зокрема, коментуючи високу оцінку журналіста щодо своєчасного прийняття Радою бюджету на наступний рік, нардеп заявив, що прийняття основного економічного закону країни о 6 ранку – це ненормально, та нагадав, що його фракція голосувала проти.

Нардеп також прокоментував статистику зростання економічних показників, заявивши, що треба запитати у простих громадян, як ця статистика позначається на їх кишені.

"Я вам скажу, що в результаті цього фінансового року збільшилися ціни на ліки, послуги житлово-комунального господарства, основні продукти харчування. Для того, щоб отримати черговий транш МВФ уряд пішов на збільшення ціни на газ і таким чином заліз у кишеню кожного українця.

Ні президент, ні ВР не вирішили головного завдання, яке стоїть перед державою – встановлення стабільного миру на південному сході. Повторюся, вони не зробили абсолютно нічого. Партія Опозиційний блок має план врегулювання цієї ситуації і здатна домогтися миру на вигідних, я підкреслюю, а не на капітуляційних умовах", – зазначив Новинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ