Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий навчальний рік усі школи області мають розпочати очно, — Козицький

Новий навчальний рік усі школи Львівщини мають розпочати очно. Також громади повинні подбати про оздоровлення та відпочинок дітей, які цього потребують.
Фото: delo.ua

На цьому наголосив голова Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького під час сьогоднішньої наради з представниками структурних підрозділів Львівської ОВА та керівниками громад. 

Він розповів, що на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки, в обласному бюджеті передбачили понад 15 млн гривень. Однак лише 26 громад зі 73 заклали кошти на це.

"Наголосив керівникам громад, що необхідно скоригувати місцеві програми оздоровлення та відпочинку дітей, щоб передбачити або збільшити видатки місцевих бюджетів для фінансування цих заходів", — заявив Козицький.

Також у межах зустрічі учасники обговорили тему навчання в освітніх закладах.

За інформацією ЛОВА, станом на зараз у 81 школі на Львівщині учні досі навчаються у змішаному форматі. Найбільше таких закладів освіти у Львівському, Червоноградському та Яворівському районах.

"Новий навчальний рік усі школи області мають розпочати очно, адже це запорука якісного та ефективного навчання, а також соціалізації дітей. За тим, щоб в школах були належні умови для проведення навчання, буде стежити інспекція, до складу якої увійдуть фахівці департаменту освіти та науки Львівської ОВА і департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОВА", — запевнив начальник адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ