Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Новий сезон великого триатлону в Україні розпочнеться і завершиться у Львові

Федерація триатлону Україниоприлюднила Календар заходів на 2021 рік. Він розпочнеться Відкритим чемпіонатом України у приміщенні, який відбудеться з 9 до 11 квітня у Львові.
Фото ілюстративне

Окрім цього, Львів прийматиме Кубок України з триатлону, чемпіонат України з триатлону (акватлон) (дорослі, молодь). Ці змагання пройдуть 12 вересня. А заключним заходом вітчизняного календаря буде Зимовий чемпіонат України з триатлону (акватлону), який відбудеться також у Львові з 17 до 19 грудня.

Додамо, що одними з найкращих триатлеток України нині є 22-річна майстер спорту України міжнародного класу, представниця Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ - СКА Львів Софія Прийма (тренери Сергій Прийма, Юрій Сорохан) і майстер спорту України, представниця Lviv Regional Organization of sports society "Dynamo" of Ukraine, 23-річна Марина Кирик (тренер Анатолій Шевчук). Також кандидатом до складу чоловічої збірної України є Василь Винницький (тренери Юрій Сорохан, Сергій Прийма, Анатолій Шевчук), а в резерві жіночої збірної Єва Сорока.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ