Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий водогін в с. Лисиничі під Львовом під'єднуватимуть два дні

Роботи з підключення новозбудованого магістрального водогону «Винники-Львів» будуть тривати з 10.00 2 лютого (середа) до 12.00 4 лютого (п’ятниця). Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На час виконання робіт водопостачання міста буде здійснюватися за графіком: з 6.00 до 22.00  у Личаківський район міста, обмежений вул. Пасічна – М. Печери – Майорівка і прилеглі до них, вул. Тр. Глинянський та у Шевченківський район міста, обмежений вул. Б. Хмельницького – Липинського – пр. Чорновола і прилеглі до них. Повністю буде припинено водопостачання с. Лисиничі та частково смт. Винники. 

 «Заміна 60 м водогону коштуватиме підприємству 450 тис. грн. Однак, це була проблема, що потребувала нагального вирішення. Аварії на згаданій ділянці водогону часто спричиняли перебої у водопостачанні усього Личаківського району. Відтак, сьогодні ми будемо під’єднувати новий водогін. Це великий обсяг робіт, 8 бригад зварювальників працюватимуть і вдень, і вночі, допоки не запустимо водогін та не відновимо водопостачання району», - розповів директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ