Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НРУ повинен самостійно готуватися до виборів – Ярослав Кендзьор

„Народний рух України повинен самостійно готуватися до майбутніх парламентських виборів, однак це не означає, що ми самостійно підемо на вибори”, -- про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат, голова ЛКО Народного руху України Ярослав Кендзьор.
 „Безумовно, НРУ потрібно координувати свою діяльність з іншими опозиційними силами, однак тільки в тих питаннях, в яких співпадають наші погляди на ті, чи інші політичні процеси в Україні”, -- зазначив народний депутат.
За його словами, „в разі якщо виникнуть передумови до об‘єднання з якимись опозиційними силами, то безумовно кожний блок хоче мати у своєму складі сильну, авторитетну партію”.
            „На сьоднішній день НРУ, так би мовити, поділився навпіл – одні виступають за об‘єднання з БЮТом, а інші – за координаційну діяльність з БЮТом. Я є противником опозиційного об‘єднання з Блоком Юлії Тимошенко, оскільки мотивація статусу опозиційності для БЮТу є однією, а для НРУ – зовсім іншою”, -- додав Ярослав Кендзьор.
            Водночас нардеп розповів, що „виходячи з логічної послідовності сьогоденних політичних процесів, цілком ймовірним є й той факт, що в разі, якщо НРУ піде на парламентські вибори як самостійна сила, то не виключений варіант підготовки Бориса Тарасюка до президентських виборів, як одного з кандидатів на цю посаду”.
            Нагадаємо, що лідер НРУ, екс-міністр закордонних справ Борис Тарасюк заявив, що Народний рух України готується брати самостійну участь у майбутніх виборах до Верховної Ради. „НРУ взяв курс на те, щоб готуватися до виборів самостійно. Це програма максимум. Це залежить, коли будуть вибори, чи буде у нас достатньо часу, щоб підготуватися до них як самостійній політичній силі”, -- наголосив він. Однак, за словами Тарасюка, партія не відкидає можливості блокування з іншими політичними силами.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ