Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласна рада погодила межі міст Рудки і Мостиська

Львівська обласна рада сьогодні, 25 липня, підтримала погодження проєкту землеустрою щодо встановлення меж міст Рудки Самбірського району і Мостиська Яворівського району. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.

Рудки 

Проєкт землеустрою розроблений на основі Генерального плану міста Рудки і погоджений Рудківською міською радою 11 липня 2022 року.
Документ передбачає введення в межі населеного пункту міста Рудки території, внаслідок чого загальна його площа становитиме 409,2 га.

Мостиська 

Відповідно до генерального плану міста Мостиська встановлюються адміністративно територіальні межі площею 2518,7 гa.
Це дає можливість територіальним громадам залучити до бюджету додаткові кошти за рахунок податків, планувати розвиток територій та залучати інвестиції.

Погодження проєктів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міст Рудки і Мостиська сприятиме створенню повноцінного середовища, забезпеченню ефективного використання потенціалу територій із збереженням їх природних ландшафтів та історико-культурної цінності з урахуванням інтересів власників земельних ділянок, землекористувачів, у тому числі орендарів, та суміжних територіальних громад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ