Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обрали 7 проєктів, які розвиватимуть у громаді

За інформацією департаменту міської агломерації ЛМР, конкурсна комісія у галузі "розвитку мікрогромад, громадських ініціатив та співпраці із сусідніми громадами" визначила проєкти, які рекомендує для фінансування у межах конкурсу "Зробимо Львів кращим!" на 2022 рік.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Серед проєктів, рекомендованих до фінансування:

  • Зелені рішення для Громадського бюджету Львова від ГО «Плато» — це збірник «зелених ідей», які допоможе потенційним авторам знайти проєкти, які можна реалізувати в громаді.
  • «Як розвивається громада. Місця позитивних змін» від ГО «Твоє місто» — серія фільмів та онлайн-дискусій про якісні зміни в громаді та плани на майбутнє, що допоможе активізувати мешканців громади для обговорення.
  • «Змінимо місто разом» від Tech StartUp School — краудфандингова платформа, де громадські організації мають можливість зібрати кошти на реалізацію проєктів. 
  • «Форум ветеранок і військовослужбовиць» — форум, який уже не вперше збере ветеранок по усій громаді для спілкування, обговорення наявних проблем, місця подальшої самореалізації тощо.
  • Інформаційні стенди «Творимо громаду разом» від ГО «Центр ініціативної молоді» — проєкт передбачає створення фотовиставки у громадах, які допоможуть познайомитися ближче із Львівською агломерацією, дізнатися про місця та історію.
  • «Я - країна». Популяризація інструментів громадської участі серед жителів Львівської громади від ГО «Батьки в дії» — шляхом спілкування, показу мініфільмів про самоврядування та гри, учасники розкажуть школярам громади про те, як вони можуть змінити свою вулиці, село чи місто, використовуючи просто інструменти.
  • Відеомаршрут «Стежками праведників» від ГО «Духовна велич Львова» — ще один цінний проєкт, який допоможе створити туристичний маршрут локаціями Львівської громади, які дотичні до постаті Андрея Шептицького.

Надалі перелік затверджується рішенням виконавчого комітету. Реалізація проєктів розпочнеться у березні 2022 року.

Нагадаємо, на конкурс «Зробимо Львів кращим - 2022» подано 98 проєктів за різними галузями.

На сьогодні обрано освітні проєкти, які рекомендуватимуть до фінансування. До кінця січня конкурсні комісії мають обрати рекомендовані проєкти і в усіх інших галузях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ