Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обираємо бортики в ліжечко

Новонароджені діти багато часу проводять уві сні. Це важливо для їх психічного та фізичного здоров’я, правильного розвитку всього організму.

Саме тому батьки намагаються облаштувати спальне місце малюка так, щоб йому було зручно та комфортно. Для безпеки дитини варто придбати бортики в ліжечко, які не лише оберігають крихітку від травм, але й прикрашають дитячу кімнату.

3bGH1cz9Y_00_AA0_RokufyOCH0qakbplzaeQa_WhAljsp1KY0AzFQI9pBP8Hx_P0sVzSvmiHkk1uy5yZdUktG4vLwEnbYZDZTS_x8LVDNb7byIw7z1aZXP-1baWDLpsZH9y5JX2mThU2tGj6nWVgGlE0X7Wx7xZ

Яку модель обрати

Виробники пропонують захисні бортики різних видів. Продукція відрізняється за кольором, кроєм, дизайном.

Найбільш популярні варіанти:

  1. Суцільний бортик. Такий захисний аксесуар кріпиться до дитячого ліжка по периметру за допомогою стрічок.
  2. Об’ємна подушка у вигляді коси. Гарна модель, яка буде прикрасою будь-якої дитячої кімнати. Підходить до ліжок стандартної прямокутної форми, круглих та овальних моделей.
  3. Кокон-гніздо. Гарний вибір для новонародженого малюка. Такий аксесуар виконаний у вигляді невеликого матрацика, який по контуру обрамлений бортиком. Кокон можна покласти до дитячого ліжка або на ліжко батьків. Завдяки бортикам, малюк відчуватиме себе захищеним, не скотиться.
  4. Огородження у вигляді хмаринок чи інших форм. Такий аксесуар буде додатковим захистом до основного бортику, а також виконуватиме функції декоративної подушки.

keAkeYPq3IDCgoApoaTE1B8tmF2BDxbKOKkyuF6LDV-DiUbXxO3VJlB5u84afST2JIMS7-1QtLkRh5bUJA5anyYfDnYzJg8Ts1pk2Yy0NPaSmYNK130zDmyeYEHIljem0-V2B0WaqbbKjfFEXl8YNCuxAjsxdIbr

Матеріал виробу

Важливо звернути увагу на матеріал захисних бортиків. Оскільки це різновид постільної білизни, то тканина має бути натуральною, безпечною та гіпоалергенною. Найкращий варіант 100% бавовна. Також можна обрати бортики, виконані з екологічно чистого попліну, велюру. Ці матеріали добре пропускають повітря та створюють комфортний мікроклімат.

Наповнювач

Наповнювач надає захисним бортикам м’якість та об’єм. Це може бути:

  • синтепон;
  • силіконізоване волокно;
  • холлофайбер;
  • 100% поліестер.

4BEQVqIfBSZczZICHUs3sZu379ePTjpRErD8wzjuj1vNqCVX-2iXwhRLeDTIpIG85RoFmNlC9c2_VuJRHU5TUoZlq2qmo5QQc6MVAcVDiydnrQo6mFk-6uRKCGu46PO5foAlvARhMY5OtxhUcR3_QenF1XmhKsZM

Розмір

Щоб правильно обрати захисні бортики, вам треба виміряти периметр спального місця. Врахуйте також висоту бортиків. Для активних малюків потрібен варіант, який буде повторювати контури ліжка. Для спокійних діток можна обрати бортики, які будуть зосереджені в узголів’ї дитячого ліжка та займати приблизно половину чи третину периметра.

dC7fDAUU9uPf21_et3M3xQj3Cc11fR5Fg8KMTeOGiuhirmncv3Rz1snrmZgXJCWZhbYONhA0GHicK42_qx6BQRYWXiCat05Cbv1S-izbCIg_a4-gbcOtlmpNExaC6Xhm1WHNvym8DHK2FXKkly34DRssLDCZDe8n

Дизайн

Обираючи бортики, орієнтуйтесь на кольорову гаму постільної білизни. Захисні елементи білого кольору – універсальний варіант, який гармонійно виглядатиме в будь-якому ліжку. Також можна обрати контрастну модель пудрового, гірчичного чи бірюзового відтінку.

Бренд

Обирайте продукцію перевірених брендів, які слідкують за якістю та безпечністю своїх товарів. Зверніть увагу на асортимент захисних огороджень ТМ Piccolino, Stokke. Ці виробники мають найбільший попит у батьків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ