Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обираємо каркасний басейн для літнього відпочинку

Купання у воді дарує насолоду у спекотний літній день. Особливо приємно, коли є можливість плавати у будь-який час, нікуди не виїжджаючи. Для цього встановіть на своєму подвір'ї приватного будинку чи дачі каркасний басейн. З басейном ви отримаєте незабутній літній відпочинок та яскраві емоції від купання.

З чого складається каркасний басейн?

Каркасні басейни складаються з чаші та металевого каркаса, який забезпечує стійкість та міцність конструкції. Каркас має антикорозійне покриття, тому довговічний та не іржавіє. Чаша зроблена з тришарового армованого полівінілхлориду. Такий матеріал стійкий до механічного впливу та гострих предметів. При правильному догляді каркасні басейни довговічні та служать 10–15 років.

Які бувають моделі каркасних басейнів?

Моделі каркасних басейнів відрізняються за розміром та поділяються на:

  • Дитячі
  • Дорослі

Дитячі басейни спеціально виконані з урахуванням зросту дитини, тому ідеально підходять для маленьких відпочивальників.

-VMRqaIdeBE9kJfoX9F1NxvrkDjjSjALS7N52Sgss7VMpV6PdyN388JgAWjuiSSAIQDl5IqFm3alV45q5NZGVVYhTAwY0fAKBpRLcSAHXLAUh1pq2eQDTUwQjYzMXVB3xqHvoP2w4uLELnfTrA

Дорослі басейну мають більші розміри. Є моделі сімейного типу, де може купатися вся родина, враховуючи малечу під наглядом дорослих.

Також каркасні вироби відрізняються за формою, найчастіше це круглі або прямокутні моделі. Враховуйте це при покупці басейну. Ділянка, на яку ви будете ставити виріб, має відповідати розміру та формі басейну.

bBekZcU3rwaL4IaJVeQh5CXTBYviG5VgulkovYvZWVZ2h3IcEWfq_QdPZrpAbe1BIAYoj7aAVk-CmNFMwOQoyj6LCVbxSoNFRlL81OXfFBae2JfCAt56tHYOzH_xky_ERcAwfdx9KL4iMmLB_w

Монтаж каркасного басейну

Установка каркасних басейнів відрізняється простотою та не потребує додаткових інструментів:

  • Перед встановленням очистить місце, куди ставитимете басейн. Поверхня місця для установки повинна бути рівною та без гострих предметів, які можуть пошкодити цілісність конструкції. Для більшого захисту чаші використовуйте підкладку під басейн.
  • Подбайте, щоб біля басейну було зручне місце для зливу води.
  • Встановіть басейн на освітленому сонцем місці. Так ви забезпечите підтримання комфортної температури води. Температура води повинна бути не нижче ніж +22° С. Слідкуйте, щоб ваша дитина не переохолодилася.

Слідкуйте інструкції на коробці виробу, та ви можете швидко та легко встановити басейн навіть самотужки.

Догляд за каркасним басейном

Якщо ви встановили каркасний басейн на все літо та часто в ньому купаєтеся, обов'язково подбайте про очищення води. Це є необхідною умовою, щоб ваше купання було не тільки комфортним, а й безпечним для здоров'я. Щоб вода була чистою, встановіть фільтр для басейну:

  • Картриджний
  • Пісочний

Картриджний фільтр підійде, якщо ви не часто купаєтеся. Він є дешевшим за пісочний фільтр. Пісочний фільтр зазвичай має більшу потужність, тому використовуйте його у разі частого купання протягом всього сезону. Крім того, пісок не треба міняти так часто, як картриджі в картриджному фільтрі, тому ви зможете зекономити на витратних матеріалах.

Також для очищення води використовуйте хлорні препарати та альгіциди. Вони мають дезінфікуючу дію, знищують патогенні мікроорганізми та водорості.

Якщо ви шукаєте басейн для всієї родини, оберіть модель, що комплектується додатково фільтром. Крім цього, є моделі, що комплектуються хімічним дозатором та драбиною. Це робить відпочинок в басейні ще більш комфортним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ