Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Очільник «ЛНР» намагається взятии під свій контроль бізнес з надання окультних послуг

За дорученням голови «ЛНР» Ігоря Плотницького на окупованих територіях Луганської області почалася боротьба з ворожками та екстрасенсами.

Наразі, офіційно заборонена публікація в ЗМІ оголошень про надання окультних послуг.Втім,«міністерство інформації» і підконтрольні йому окупаційні ЗМІ фактично бойкотують розпорядження «глави республіки» - ЗМІ продовжують публікувати такі оголошення,але взавуальованій формі,обіцяючи людям «вирішення життєвих проблем».

Напевно, Плотницький тому й взявся за ворожок, що оперативно вирішив всі проблеми на підконтрольних йому територіях – у людей є вода,тепло,робота і ліки. Гуманітарна допомога з РФ більше не розкрадається,дороги ремонтуються,вугілля пільговим категоріям громадян вже завезене.

Або,картина прямо протилежна і очільник самопроголошеної республіки боїться,що на нього наведуть порчу.

Насправді,все набагато простіше і банальніше –«глава ЛНР» хоче встановити контроль за будь-якою діяльністю на окупованих територіях, в тому числі й над цим специфічним, але доволі прибутковим бізнесом.

Все, як у класиків: «Та й саме ворожіння скінчилося якось дивно. Прийшли агенти - пікові королі: - і відвели віщунку в казенний дім, до прокурора».

Дмитро Снєгирьов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ