Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Одне з кафе у Львові через порушення, ймовірно, закриють

Сьогодні відбудеться засідання міської комісії ТЕБ і НС, на якому розглядатимуть рішення про надання дозволу на відкриття перукарень, а також про закриття кафе "Золотий колос", що на пр. Крива Липа, через порушення правил роботи в час карантину. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі радіо "Львівська хвиля", - інформує прес-служба ЛМР.
Фото: Гаряча лінія міста Львова

"Ми планували серйозне послаблення карантинних заходів з 11 травня. Але бачимо ріст захворюваності. Тому сьогодні зранку ми будемо мати чергове засідання комісії ТЕБ і НС, де будемо розглядати питання надання дозволу працювати перукарням. На мою думку, простіше їх контролювати, коли вони працюють, ніж коли вони будуть закриті і будуть стригти людей поза правилами.

Треба мати персональну відповідальність. До прикладу, вчора, на пр. Крива Липа кафе "Золотий колос" не дотримувалося правил роботи. Тому сьогодні на комісії ми приймемо рішення і однозначно їх закриємо.

Ми всіх попереджали — будуть порушення, будемо закривати.

Натомість приємно спостерігати, де є порядок. Де відповідальний власник, то він дбає, щоб не було порушень", — відзначив мер Львова Андрій Садовий.

Як зазначає на своїй сторінці у Facebook заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко: "Так, це саме той момент - коли ти два тижні спільно з рестораторами виписуєш, узгоджуєш, тестуєш - а потім затверджуєш правила. Частина кафе та ресторанів - щоб відкритись за новим протоколом безпеки - вклали чи не останні свої кошти, частина навіть не змогла відкритись в перший день, бо не встигають забезпечити всі заходи безпеки. А тут ввечері натрапляєш на таке фото просто не має слів", - зазначає Москаленко.

А тепер по суті

  • на фото чітко зафіксовано порушення прийнятих на комісії ТЕБ і НС правил
  • в протоколі чітко визначено - відповідальність несе керівник за дотримання правил. В даному випадку видно - що правила порушені
  •  сьогодні на комісії ТЕБ і НС буде розглянуто питання закриття цього закладу!

П. С. Правила написані, не для того що хтось в комісії ТЕБ і НС так захотів, а для того щоб забезпечити безпеку для відвідувачів.

Москаленко розповів, які заклади сьогодні відновили роботу у Львові

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ