Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

Один із замордованих, тіла яких знайшли у Бориспільському районі, може виявитись львів`янином

Як ми вже повідомляли, у Бориспільському районі, куди раніше було вивезено Ігоря Луценка, виявлено два трупи зі слідами тортур.

Про це повідомляє ZN.UA.

Місцевий дільничний підтвердив виявлення тільки одного.

За інформацією видання, в околицях села Гнідин Бориспільського району Київської області було виявлено два трупи зі слідами тортур та обмотаними скотчем головами.

Для перевірки цієї інформації ZN.UA зв'язалося з сільським дільничним Олександром Здором.

Правоохоронець підтвердив виявлення лише одного тіла, повідомивши, що на ньому дійсно присутні сліди тортур. Зараз тіло, за словами дільничного, направлено в морг.

Як повідомив "Радіо Свобода" речник головного управління МВС у Київській області Микола Жукович, проводиться судово-медична експертиза.

"Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, насильницьких причин смерті не побачила й відправила тіло у морг для проведення судово-медичної експертизи. Але слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 КК – "умисне вбивство", бо на одязі був знайдений скотч. Руки були не зв’язані", - сказав він.

"Це людина віком 40-45 років. Про зріст, довжину та колір волосся, колір очей, одяг я поки інформацією не володію", - сказав речник МВС.

На запитання, чи може бути ця людина Юрієм Вербицьким, якого викрали 21 січня з лікарні разом із громадським активістом Ігорем Луценком, Жукович сказав, що "запросили на упізнання родичів", тому скоро це проясниться.

Викрадений раніше активіст Євромайдану Ігор Луценко повідомляв, що його вивезли в Бориспільський район разом із Юрієм Вербицьким. Доля останнього наразі невідома.

Ігор Луценко після звільнення повідомив, що у Вербицького стан може бути набагато гірший. З ним, на думку Луценка, поводилися жорсткіше, тому що Юрій - житель Львова.

Луценко також зазначив, що люди, які били його, могли в минулому працювати у міліції. Вони запитували у нього "Що буде робити ВО "Майдан?" і "Хто фінансує мітинг?".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ